• umerașe cu personaje

Umerașe cu personaje

Vă plac desenele animate? Juniorii dumneavoastră au eroi preferați? Trebuie să faceți cadou unui copil ceva și nu știți ce? Cred că am o idee: umerașe cu personaje din desene animate!

Aveți un personaj fictiv, ceva imaginat de dumneavoastră? Se poate și așa. Umerașul care înfățișează un leu cu joben este un astfel de personaj închipuit.

Proiectul cu umerașe personalizate este proiectul meu de suflet.

Mi se pare o idee trăsnită să ai un umeraș cu un chip. Nu este un umeraș pe care să-l ții în șifonier, la naftalină. El trebuie pus undeva, la vedere, să bucure ochiul și să amuze spiritele.

Poate fi un cadou ideal, cu ocazia oricărei sărbători. Poate fi dat drept premiu la diferite concursuri, sau chiar în unitățile de învățământ, la festivitățile de premiere de la sfârșitul anului, sau la baluri si banchete. Aceste umerașe personalizate pot avea și un rol educativ într-o școală, daca ar înfățișa chipurile marilor personalități din cultură.

De asemenea, aceste umerașe și-ar gasi locul în cuierele restaurantelor, sau în cuierele copiilor din grădinițe și școli.

Dimensiunile unui astfel de umeraș sunt de aproximativ 41cm/4cm, în funcție de mărimea capului personajului. Dacă personajul are părul mai mare sau un accesoriu pe cap, tip cască/pălărie etc, este posibil ca umerașul să iasă un pic mai mare pe lungime.