Suporturi mozaicate

Am realizat câteva suporturi mozaicate. Ele ar putea fi suporturi pentru veselă sau pur și simplu decorațiuni interioare. Grosimea acestor suporturi mozaicate este de  0,7 cm, iar în diametru măsoară 17,5 cm. Ele sunt prea mici pentru a le pune sub farfurii, însă pot fi folosite în combinație cu o carafă, cu solnița și pipernița, cu o sticlă, cu un suport de lumânare care se încinge – pentru a nu strica masa, sau fața de masă, cu un bol. Ar putea fi folosite și ca prespapier de exemplu. Sau chiar ar merge lipite pe perete. Imaginația le poate găsi numeroase întrebuințări.

Aceste suporturi mozaicate au baza de plută. Mozaicul este lipit de plută cu un adeziv rezistent pe bază de apa, care nu roade pluta în timp. La final, suporturile au fost chituite și lăcuite cu un lac mat, sidefat.

Mozaicul Ceraton este fabricat din ceramică arsă colorată, cu dimensiunile de 20x20x4 mm, îndeplinind cele mai înalte standarde de calitate, datorită caracteristicilor sale: culorile nu pălesc în timp, mozaicul este rezistent la variații de temperatură și îngheț. De asemenea, nu este afectat de atacuri acide sau alcaline. Fiind rezistent și la acțiuni abrazive, îl face foarte potrivit pentru decorarea podelelor de trafic intens. Se poate folosi atât la interior, cât și la exterior. Mozaicul Ceraton se comercializează la pungi de 180g, ce conțin aproximativ 50 de bucăți de mozaic, suficiente pentru a decora o suprafață de aproximativ 15 x 15 cm, sau la cutii de 750g, ce conțin aproximativ 200 bucăți de mozaic, suficiente pentru a decora o suprafață de aproximativ 31 x 31 cm.