• cărți pentru copii

Ilustrație de cărți pentru copii

Ce credeți despre coincidențe?

Aceste proiecte de ilustrație de cărți pentru copii au început în felul următor. Prin 2014 mă gandeam ce fain ar fi să mai am ocazia să mai fac grafică de carte pentru copii. Nu trece mult și mă abordează pe rețeaua de socializare Facebook o doamnă foarte draguță. Vazuse pe pagina Design La Negru ce realizasem pentru Editura Ana și Erc Press, i-a plăcut și a dorit să colaborăm pentru poveștile pe care ea însăși le crease cu mare drag pentru copii.

Doamna se numește Irene Postolache și o puteți găsi aici. Este o fire atât de caldă, este glumeață și adoră juniorii. Daca sunteți parinți, faceți-le o bucurie copiilor și mergeți cu ei la evenimentele autoarei Irene Postolache. Pe parcursul lecturii poveștilor sale cei mici se vor îndrăgosti de vocea scriitoarei.

Cele trei cărți de povești care-i poartă semnătura și la care am lucrat, se numesc “Petrișor și bănuții de aur“, “Baba Hoața“, “Aiurilă și Lenevilă“. Aceste trei cărți au fost scoase la Editura Sinteze din Galați.

Acela a fost începutul unei lungi și frumoase colaborări. Chiar acum avem în derulare un alt proiect ce implică o carte de povești interactive pentru micii elevi de la Clasa Zero. Această carte va arăta total diferit și foarte modern, deoarece are toată grafica realizată pe calculator.