Blog

timp

Imagini incredibile cu lucruri uzate de timp

Patina timpului este peste tot. Nu vă uitați în oglindă chiar acum. Uitați-vă doar la aceste fotografii fascinante cu lucruri uzate de timp!
desene

Desene ale unui bolnav de neurosifilis

Mintea omului se comportă foarte bizar. Câteva molecule în plus dintr-o substanță și totul o ia razna. Iată un caz interesant al neurologului Oliver Sacks.
The Sketchbook Project

The Sketchbook Project. Cea mai mare bibliotecă de caiete de schițe din lume.

Există o bibliotecă de artă în Brooklyn, unde oricine poate contribui la colecția ei de schițe. Există de aproape un deceniu și totuși este unul dintre acele lucruri minunate și neobișnuite despre care puțină lume știe.
desene cu mesaj

Realitatea din spatele cortinei. Desene cu mesaj.

Multe lucruri din societate vi se par fake? La fel si ilustratorului Al Margen. El și-a pus of-ul într-o serie de ilustrații impresionante.
LSD

Experiment cu LSD pe un grafician în anii 1950

În anii 1950, guvernul american a făcut o mulțime de experimente interesante cu medicamente psihotomimetice. Într-unul din experimente i s-a dat unui artist o trusă pentru desen și i-a cerut să deseneze ceea ce experimenta cu LSD.
mâncare artificială

“Sampuru” sau mâncare artificială japoneză

Românii sunt campioni europeni la creditat știri false și de propagandă. Una dintre ele este aceea că suntem otrăviți cu varză creată artificial.